Gemiddeld rapportcijfer: 8.6 !

Bekijk hier de ervaringen van onze klanten. Alle reviews 100% autentiek en worden hier onveranderd weergegeven.

 • crownyacht.nl

De mogelijkheden waren al uitgebreid genoeg en makkelijk. Maar nu met de nieuwe 6.0 software versie is het echt goed. De grootste verandering; het kunnen maken van een speciale mobile versie voor smartphones is weer een makkie en de resultaten zijn gelijk super!

Jan Keyzer
 • met6benenopdegrond.nl

Belangrijkste voordeel: ik kan eenvoudig zelf teksten en foto's aanpassen wanneer ik wil. Ben op deze manier niet afhankelijk van deskundige web-bouwers. Als je met bijvoorbeeld Word overweg kunt, lukt het je ook om via het Novosite-pakket zelf je site bouwen. Jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn maar het blijkt in de praktijk geen probleem; vragen worden deskundig en snel beantwoord. Het is natuurlijk een kostenbesparing en dat zie je terug in de prijs; het is betaalbaar.

Patricia van Rooij
 • jackborninkhof.nl

Helder, gebruiksvriendelijk, professioneel, betaalbaar......het overstappen waard. Al jaren had ik een professionele website die destijds voldeed aan mijn verwachtingen. Voor aanpassingen was ik echter toch steeds afhankelijk van anderen, en daar ging ik me steeds meer aan storen. Dat wilde ik echt anders, gewoon zelf foto's snel uploaden of pagina's aanpassen etc. Tijdens een avond surfen heb ik besloten de proef op de som te nemen met Novosite. Het bleek echt eenvoudig om een website zelf op te bouwen. De instruciefilmpjes zijn heel duidelijk en bij vragen is er altijd snel een antwoord, waardoor je verder kunt. Ik ben nog steeds onder de indruk van de mogelijkheden die er zijn, zoals de webshop bijvoorbeeld. Dit voelt heel goed, ik heb er nog geen dag spijt van dat ik het avontuur met Novosite ben aangegaan.

Jack Borninkhof
 • kerkaandering.nl

Eindelijk een goede website, en nog door ons zelf gemaakt ook! Als stichting kregen we het bij een professionele sitebouwer maar niet voor elkaar een site naar onze zin te krijgen. Bij toeval kwamen we bij Novosite terecht, en we bleken het zelf allemaal veel gemakkelijker en beter te kunnen! Duidelijke instructie en alles wat je nodig hebt. Inmiddels is ook een andere stichting waar ik bij betrokken ben met Novosite in zee gegaan, ook in dat geval hetzelfde verhaal.

Teun Lageweg
 • massageschoonhoven.nl

Novosite is voor de superdigibeet een topuitvinding! Eind vorig jaar bedacht dat ik dan toch echt die eigen praktijk moest gaan beginnen. Maar eerst een professionele website want het moest natuurlijk wel in 1x goed op poten gezet worden. Via via van Novosite gehoord en het 2 weken geprobeerd (eigenlijk maar een dag want ik had al direct door dat Novosite precies datgene kon bieden wat ik zocht). Binnen no-time had ik een professionele site op poten die door werkelijk iedereen die het ziet als "erg mooi" wordt beoordeeld. Als ik er dan bij vertel dat ik hem "helemaal zelf" gemaakt heb, wordt het stil omdat niemand dat achter mij had gezocht. Twee of drie keer heb ik tijdens het maken een vraag aan de helpdesk gesteld en steeds werd daar binnen heel korte tijd zeer geduldig op gereageerd. Ik ben heel tevreden. Heb ook al veel mensen op Novosite gewezen als mogelijkheid voor het zelf maken van een website.

Dineke van Nooten
 • benzstables.nl

Zeer makkelijk zelf te maken met Novosite en daarmee in deze crisis tijd kosten besparend. Heel makkelijk. Je begint gewoon met je eigen opzet en als je tevreden bent over het resultaat gaat de site met 1bericht online. Je kunt altijd en overal je site weeraanpassen.

Willemijn Hazewindus
 • kleineoase.nl

Novosite: Gebruiksvriendeljk, voor iedereen toegankelijk, eenvoudig, veel mogelijkheden voor een mooie- website met professionele uitstraling en ze zijn heel servicegericht! Met Novosite kan je heel makkelijk een mooie-, opvallende website maken. De mogelijkheden zijn groot. Pagina's en modules zijn makkelijke aan te passen, dus voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met weinig ervaring. Ik heb al een aantal websites via Novosite draaien en krijg goede reacties op het uiterlijk en, ook voor de bezoekers, de gebruiksvriendelijkheid. Foto's, bestanden, filmpjes, het kan allemaal. Zelfs een webwinkel zit er al op, die kan je wel of niet activeren. Ik ben ook super enthousiast over de service die Novosite biedt. Ze laten je nooit lang wachten op het antwoord van je gestelde vragen, zodat je snel weer verder kan.

Carola Wallet
 • deinlijsteraar.nl

Een pakket om in te lijsten. Om als digibeet een website in elkaar te zetten is een hele kunst. Na veel pakket vergelijkingen kwam ik uit op Novosite, dat zelfs ook nog een heel goedkoop pakket is. Mooi meegenomen! Er wordt door de medewerkers snel gereageerd op schriftelijke hulpvragen. Het gebruikersforum is een welkome aanvulling, mits er niet te veel met technische termen wordt gestrooid. In ieder geval ben ik tevreden en ook van mijn klanten krijg ik niets dan lof over de duidelijkheid van mijn website en de rust die deze uitstraalt.

Gerrit Hoogebeen
 • d-taile.nl

gewoon doen, Novosite!! Ik heb nu in totaal misschien al 6 of 7 mensen aan deze sitebouwer geholpen gewoon omdat het een super product is die voor iedereen zo gemakkelijk te gebruiken is. Op 1 april 2010 was van het ene op het ander moment mijn eerste website uit de lucht. Grote paniek. Ik ben heel veel gaan rondneuzen op ziek naar een nieuwe website. Bij toeval kwam ik hier bij Novosite terecht. Ze hebben mij geweldig geholpen om mijn domeinnaam te kunnen houden en binnen één dag was er een compleet nieuwe website in de lucht. Sindsdien kan ik het niet laten om iedereen die ik hoor klagen over hun website duidelijk te maken dat het echt makkelijk kan voor een normale leuke prijs. Dus mijn moto in dit geval....GEWOON DOEN!! Novosite

Denise van de Ketterij
 • hellamentjox.nl

Super gebruikersvriendelijke website met professionele uitstraling Novosite heeft mij de mogelijkheid gegeven een website te bouwen, die helemaal past bij mijn dierenartspraktijk. De website, die ik gemaakt heb , is helemaal zoals ik deze wenste. Door de duidelijke instructiefilmpjes van Novosite kun je, zelfs als je digibeet bent , de website helemaal zelf bouwen. Mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan kun je zoeken bij de FAQ's of persoonlijk een vraag stellen, die vlot beantwoord wordt. Waar ik zelf ook helemaal enthousiast over ben, is het eenvoudig vullen van de foto albums. Dat ziet er enorm professioneel uit en wordt door de eigenaren van mijn patiënten veelvuldig bezocht. Ik krijg dan ook veel complimenten over de website. Kortom: door Novosite heb ik een super gebruikersvriendelijke website met professionele uitstraling!

Hella Mentjox
 • aventurijnmozaiek.nl

Novosite werkt! Jarenlang hebben we met een programma voor ons bedrijf, Aventurijn Mozaiek, gewerkt dat niet echt geschikt was voor ons. Nu gebruiken we al een aantal jaren het programma van Novosite BV. We zijn geen wizkids, maar hebben de website toch in één avond opgezet. Je kunt heel veel dingen zelf kiezen en bepalen, maar toch is het gemakkelijk door de duidelijke keuzemenu's. Ik laat mensen altijd ter plekken zien dat ik een wijziging binnen 2 minuten heb ingevoerd en dat die daarna meteen online op onze website zichtbaar is. Inmiddels hebben we al meer dan 30 mensen doorverwezen naar deze praktische en goedkope oplossing. En heb je toch nog een extra vraag? De helpdesk werkt supersnel. Wij zijn HELEMAAL tevreden.

C. van Boxtel
 • sucasa-spanplafond.be

Super produkt! Bijna 2 jaar werk ik met Novosite en zou nooit nog anders willen! Supergemakkelijk sitebuilder, snelle en vriendelijke support en zeer betaalbaar. Ik geniet telkens weer van de complimentjes die ik ontvang over mijn website en dan te bedenken dat je die zelf gefikst hebt! Tof dat jullie steeds weer aanpassingen blijven zoeken die het enkel nog maar beter, makkelijker en mooier maken! Bedankt Novosite.

Kathleen Beeken
 • hansslegtenhorst.nl

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Ik heb mijn fotografie site gemaakt via Novosite en dat gaat snel, eenvoudig, functioneel en het resultaat is prima. Ik krijg veel goede reacties en een aantal bezoekers hebben de link al overgenomen om zelf ook met Novosite te exprimenteren. Ik zal de site zeker aanbevelen aan eenieder die een eigen website wil opzetten. Ook de snelle reactie van de helpdesk op je vragen geeft veel vertrouwen.

Hans Slegtenhorst
 • salondetijgeroog.nl

TOP prestatie en begeleiding van Novosite. Ben weer helemaal blij! Heb goede hulp gekregen van Novosite om mijn website op te schonen en onder versie 6.0. Mijn website ziet er weer gelikt uit. En met veel kennis en inzicht ben ik weer helemaal op de goede weg. Ik kan gewoon alles weer zelf beheren. En als ik het niet weet, nou dan is het heel simpel om even contact op te nemen en je wordt zo weer geholpen. Ben heel blij met Novosite

Riet Isselman
 • corriestok.nl

Gebruiksvriendelijk, snel,eenvoudig en succes verzekerd! Novosite, maakt het mogelijk om zonder al te veel moeite een website te bouwen en aan te passen. Iedereen die het uitprobeert is verkocht, dus probeer het uit op eigen risico! Succes verzekerd!

Corrie Stok
 • nagelstylistealmere.nl

Gewoon TOP zo makkelijk om mee te werken. Allereerst ik heb twee linkerhanden wat betreft computers en ik weet al helemaal niks van een site maken. Maar als zelfs IK een mooie site kan maken met novosite kan iedereen het, ik heb al zoveel complimenten gekregen. Door mijn site zijn al verschillende mensen novosite gaan gebruiken ik kan het ook iedereen aanraden echt TOP.

Emmy Van Der Pluym